Galerie foto

Aer proaspăt, peisaje de basm și confort la cel mai înalt nivel!

Hotel Belmont & SPA ****

Camere

Hotelul Belmont vă pune la dispoziție 12 deluxe cu vedere la padure 18 deluxe vedere munte 12 deluxe vedere panorama 6 superioare deluxe cu vedere panorama 4 junior suite 2 deluxe suite, cu accent pe confortul oferit de dormitor. Hotelul Belmont este destinaţia aleasă de fiecare dată de călătorii care îşi doresc confort şi o experienţă la standarde internaţionale, îmbinând rafinamentul şi serviciile personalizate pentru fiecare oaspete.

Restaurant

Restaurantul Belmont înseamnă mai mult decât o listă de ingrediente: este o povestire a tradițiilor culinare, condimentată cu pasiunea pentru gătit a CHEF-ului. Restaurantul împărtășește oaspeților noștri secretele unora dintre cele mai sănătoase și pline de arome bucătării. Și pentru că gusturile se discută în compania prietenilor sau a celor dragi, la restaurant ne întâmpinăm oaspeții cu preparate delicioase, atmosferă buna și evenimente pentru toate gusturile.

Bar & Lounge

Belmont Bar&Lounge este zona cea mai activa a hotelului nostru prin simplul fapt ca este o zona de socializare si de relaxare. Tocmai pentru a oferi cat mai multa intimitate.

SPA

Program zilnic 10:00 – 21:00

Copii sunt bineveniti sa foloseasca facilitatile spa intre orele 10:00 – 16:00
Va rugam sa nu lasati copii nesupravegheati in zona spa!!
Locul perfect pentru a incepe si a termina o zi productiva in timpul saptamanii si oaza de relaxare in weekend. Te asteptam cu sauna, baie cu aburi, jacuzzi, zona de relaxare si un meniu variat de masaje pentru rasfat si sanatate.
 

Fitness

Program zilnic 07:00 – 21:00

Tratamente zilnic 07:00 – 21:00

Centrul de fitness pune la dispozitie un numar mare de aparate de sport.

Loc de joaca copii

Centrul de fitness pune la dispozitie un numar mare de aparate de sport.